V svetu, kjer se tradicija srečuje z inovacijo, so foto kristali postali vrhunska izbira za ohranjanje dragocenih spominov vaših ljubljenih. Ti čudoviti izdelki združujejo brezčasno lepoto kristala s sodobno tehnologijo, kar omogoča ustvarjanje izjemno kakovostnih slik na steklu, ki so odporne na vremenske vplive in trajajo skozi leta.


Fotokristal: pravkotonik s fazo


Zakaj izbrati foto kristale?

Foto kristali predstavljajo popolno ravnovesje med estetiko in funkcionalnostjo. Ustvarjeni so s posebno tehniko laminacije, ki omogoča fotografskemu tisku živahne in resnične barve ter zagotavlja odlično obstojnost. Uporaba laminiranega stekla pomeni, da je slika varno zaščitena, saj je steklo po strukturi ojačano in se po poškodbi ne razbije na drobne koščke. To zagotavlja trajnost in varnost vašega foto kristala.







Izbira oblike in debeline

V naši ponudbi lahko izbirate med različnimi oblikami in debelinami foto kristalov, ki ustrezajo vašim specifičnim potrebam in okusom:

  • Pravokotnik in kvadrat brez faze: Na voljo v debelinah 5 mm in 10 mm.
  • Pravokotnik in kvadrat s fazo: Na voljo v debelini 10 mm. Faza, posnet rob, doda kristalu posebno eleganco in globino.
  • Ovalni kristali: Na voljo v debelinah 5 mm in 12 mm, kjer 12 mm debelina zagotavlja še bolj izrazit in prestižen videz.





Enostavna montaža z lepilom

Vsak foto kristal je opremljen z visoko kakovostno montažno lepilno podlago, ki omogoča, da kristal preprosto in hitro pritrdite na izbrano površino. Montaža je tako enostavna, da jo lahko opravite sami, skoraj brez uporabe orodja. S tem se izognete dodatnim stroškom in hkrati zagotovite, da je kristal nameščen natanko tam, kjer želite.



Lepilo na zadnji strani fotokristala


Kako narediti pravi izbor?

Foto kristali, izdelani z našo tehnologijo, se ponašajo z izjemno ostrino in barvno zvestobo. Da bi dosegli najboljši rezultat, svetujemo, da uporabite fotografijo visoke ločljivosti. Naša ekipa strokovnjakov vam bo z veseljem pomagala pri izbiri in optimizaciji slike, da bo vaš kristal resnično zasijal.



Vaša fotografija, vaš spomin

Zaveza k najvišji kakovosti se kaže v vsakem koraku proizvodnega procesa, od digitalne obdelave slike do končne obdelave kristala. Foto kristali niso le čudovit dekorativni element, temveč so tudi izraz ljubezni in spoštovanja do vaših najdražjih. Z našimi foto kristali bodo vaši spomini zasijali v vsej svoji lepoti in postali trajen spomin, ki bo kljuboval času.


Vabimo vas, da stopite v stik z nami za več informacij ali za oddajo naročila. Naša ekipa je vedno pripravljena odgovoriti na vsa vaša vprašanja in vam pomagati izbrati popoln kristal za vaše potrebe.